Interesse in een fotoshoot? Voor info stuur een mailtje naar: info@brugmansphotography

MARCO BRUGMANS PHOTOGRAPHER

PAGE ► WEDDING

MORE INFORMATION
X CLOSE

Trouwfotograaf

De vraag is gesteld en nu hebben jullie een hoopt te regelen. Datum, locatie, uitnodigingen en natuurlijk de jurk en het pak.

Van de mooiste dag van jullie leven willen jullie natuurlijk de herinnering bewaren. Alles wil je perfect geregeld hebben en natuurlijk de fotograaf ook. En op jullie dag willen jullie je geen zorgen meer hoeven te maken. Je wilt dat alles op rolletjes loopt. Daarom is de keuze van fotograaf ook belangrijk. Je wilt je op je gemak voelen. Er moet een 'klik' zijn. Je wilt niet na hoeven denken hoe de foto’s gaan worden, daarom bespreken we alles vooraf. Wil je het klassiek? Modern? Of “out of de box”? Alles is mogelijk.

Wat doen we met de foto’s? Maken we een mooi album? Of doen we in dit digitale tijdperk eens iets anders? Een eigen website met je eigen domeinnaam waar jullie dag van begin tot eind te volgen is. Sneller klaar dan een album en zo veel makkelijker. Altijd de foto’s bij de hand op je mobiel, tablet of op je internet tv. Ook dat familielid in het buitenland dat er niet bij kon zijn en eigenlijk niet kan wachten op de foto’s of jullie ouders die trots aan iedereen de foto’s willen laten zien. Alles is mogelijk met je eigen trouwalbum online en jij bepaalt zelf wie het ziet en wat ze zien.

Heb je trouwplannen? Je mooiste herinneringen vastgelegd? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.